Den nya ”anime” Sagan om ringen filmen.

En helt ny Sagan om Ringen film!

Det är bekräftat att det kommer en anime film baserad i Midgård (Middle-earth), världen i Sagan om Ringen trilogin och The Hobbit filmerna.

Filmen heter ”The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” och utspelar sig 250 år innan händelserna i Sagan om ringen. Den handlar om den blodiga sagan bakom Helms klyfta (Helms deep), fästningen avbildad i Sagan om de två tornen (Lord of the Rings: The Two Towers). Samt mannen som står bakom namnet: Helm Hammerhand, den legendariska kungen av Rohan som spenderade mycket av sin regeringstid i ett långvarigt och blodigt krig.

New Line Cinema står bakom projektet i samarbete med Warner Bros. Animation. Anime veteranen Kenji Kamiyama som också skapade Netflix’s anime serie “Ultraman” kommer att regissera filmen från ett manus av Jeffrey Addiss och Will Matthews (“The Dark Crystal: Age of Resistance”). Joseph Chou (the “Blade Runner: Black Lotus” TV series) är filmproducent.

LÄS MER: Nytt i Juni på Netflix, nya och återkommande filmer och serier.

”“The War of the Rohirrim”” är inte kopplat till Amazons Sagan om Ringen serie. Den är långt in i produktion i Nya Zeeland och är beräknat att vara den dyraste serien som någonsin har gjorts. Serien utspelar sig under den andra tidsåldern av Midgård, ungefär 1000 år innan händelserna i långfilmerna.

LÄS OCKSÅ: Det senaste på HBO Nordic, det mest spännande och efterlängtande.

FAQ

När släpps The War of the Rohirrim?

Warner Animation har inte meddelat något datum då The War of the Rohirrim kommer släppas.

När släpps Amasons Sagan om ringen serie?

Amasons Sagan om ringen serie förväntas släppa alla åtta avsnitten i första säsongen på Prime Video nån gång under 2021.

Var släpps The War of the Rohirrim?

The War of the Rohirrim kommer släpps av Warner Bros. Pictures som distribuerar projektet över hela världen.

2 svar på ”Den nya ”anime” Sagan om ringen filmen.”

Lämna en kommentar