Den nya streamingtjänsten Pluto TV

Pluto TV är en ny streamingtjänst som erbjuder användarna en unik streamingupplevelse. Med sitt bibliotek med över 200 kanaler ger Pluto TV användarna tillgång till innehåll från stora nätverk och populära streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Innehållet på plattformen är gratis att streama och organiserat i genrer som filmer, nyheter, sport, livsstil och kultur, teknik och spel, barn- och familjeunderhållning, musikvideor med mera. Dessutom erbjuder Pluto TV en rad exklusiva originalprogram från kända filmskapare och nya talanger. Tjänstens omfattande utbud av internationella kanaler gör det dessutom möjligt för tittarna att utforska ett brett utbud av världsomspännande innehåll. Vare sig du letar efter direktsänd nyhetsbevakning eller vill titta på din favoritserie eller film – Pluto TV har något som passar dig. Med sin enkla och intuitiva design ger Pluto TV en smidig navigationsupplevelse så att användarna snabbt kan hitta det innehåll de vill ha. Gör dig redo att utforska en värld av underhållning med Pluto TV!

Pluto TV har något för alla, från direktsänd nyhetsbevakning till klassiska filmer. Registrera dig nu och börja din streamingresa. Upptäck nya världar av underhållning med en knapptryckning – bara med Pluto TV.

Registrera dig på PlutoTV

För att registrera sig på Pluto TV behöver man följa dessa steg:

  1. Gå till pluto.tv och klicka på ”Registrera” eller ”Logga in” knappen som finns på hemsidan.
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter inklusive e-postadress och välj ett lösenord.
  3. Klicka på ”Registrera” eller ”Skapa konto” för att skicka in din ansökan.
  4. Kontrollera din e-post för en verifikationslänk. Klicka på länken för att verifiera din e-postadress.
  5. När din e-postadress har verifierats, kan du logga in med din e-postadress och ditt valda lösenord.

Pluto TV är en gratis streamingtjänst och du behöver inte ange någon betalningsinformation vid registreringen. Tänk på att det kan finnas regionala skillnader och det kan finnas annorlunda metoder för att registrera sig beroende på var du befinner dig.

Exempel på serier och filmer

Pluto TV erbjuder en mängd olika serier och filmer från olika genrer och tidsperioder. Här är några exempel på vad man kan hitta på tjänsten:

  • Klassiska TV-serier: Pluto TV har ett stort utbud av klassiska TV-serier som The Twilight Zone, The Andy Griffith Show, The Honeymooners, I Love Lucy, och många fler.
  • Populära TV-serier: Det finns också ett antal populära TV-serier att se på, som The Blacklist, Chicago P.D, The Office, The Big Bang Theory, Supernatural, Prison Break, How I Met Your Mother,
  • Filmer: Pluto TV erbjuder ett brett utbud av filmer från olika genrer och tidsperioder. Du kan hitta klassiker som Casablanca, Citizen Kane, och The Godfather, men också mer nya filmer som The Social Network, Bridget Jones Diary och The Dark Knight.
  • Reality-TV: Pluto TV har också ett bra utbud av reality-TV-serier som Pawn Stars, American Pickers, och Storage Wars.
  • Barnprogram: För barn finns det många olika serier och filmer, inklusive Paw Patrol, Peppa Pig, Bubble Guppies, SpongeBob SquarePants, och The Adventures of Tintin.

Pluto TV uppdaterar sin innehållsbibliotek regelbundet, så det finns alltid något nytt att titta på. Och det är gratis att se allt innehåll som erbjuds.

Lämna en kommentar