Film- och seriepremiärer på Disney+ i januari

Under 2023 tar Disney+ tittarna med till en värld av äventyr. Disney+ har premiär för en rad nya titlar i januari, bland annat 20 nya filmer och serier. Dessa inkluderar manliga strippor i originalserien ”Welcome to Chippendales”, animerade Star Wars-äventyr i ”Uslingarna”, och thrillern ”The Menu” med Ralph Fiennes. Dokumentären ”If These Walls Could Sing” med Mary McCartney guidar oss genom nio decennier av musikhistoria på Abbey Road Studios. Atlanta säsong 4 släpps den 28 december och ”The Menu” kommer att streama exklusivt på Disney+ i början av 2022. Se nedan för alla premiärdatum.

28 december

Atlanta (säsong 4)

4 januari

Reservation Dogs (säsong 2)

Star Wars: Uslingarna (säsong 2)

To Catch a Smuggler (säsong 3)

6 januari

Beba

If These Walls Could sing

9 januari

Koala Man (premiär)

11 januari

Chasing Waves

The Menu

Welcome to Chippendales (säsong 1)

13 januari

Retrograde

The Flagmakers

The Territory (dokumentär)

18 januari

Criminal Minds: Evolution (premiär)

Greta Gris (säsong 1-2)

Little Demon (premiär)

Valpvänner (säsong 4)

20 januari

Idina Menzel: Which Way to the Stage?

25 januari

Extraordinary (säsong 1)

27 januari

Breakaway

Vad kostar en prenumeration på Disney+?

Disney+ erbjuder en rad olika prenumerationspaket, så du kan hitta ett som passar din budget. Ett månadsabonnemang kostar 79 kronor och ett årsabonnemang 799 kronor. Med Disney+ får du tillgång till alla filmer och serier som har premiär i januari 2023 samt tusentals ytterligare titlar från Disney och dess partners. Så börja streama idag – du kommer inte att ångra dig!

Favoritinnehåll på Disney+

Förutom helt nya filmer och serier som har premiär varje månad innehåller Disney+ även favorittitlar från varumärken som Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic med flera. Du hittar klassiska filmer som Lejonkungen, nya avsnitt av succéserier som The Mandalorian och exklusiva realityserier såsom The Kardashians. Med så mycket innehåll att välja mellan finns det något för alla på Disney+!

Så vad väntar du på? Prenumerera på Disney+ idag och utforska en värld av underhållning med alla nya filmer och serier som har premiär i januari 2023. Njut av det!

Skillnad mellan andra streamingtjänster

När det gäller streamingtjänster sticker Disney+ ut från mängden, till exempel från Netflix. Till skillnad från andra streamingtjänster ger Disney+ medlemmarna tillgång till de senaste filmerna och serierna så snart de släpps. Dessutom får abonnenterna exklusivt innehåll som inte finns tillgängligt någon annanstans. Så om du vill ha den bästa underhållningsupplevelsen som finns är Disney+ rätt väg att gå.

Disney+ har också åtagit sig att erbjuda en prisvärd streamingupplevelse, med abonnemangspaket som börjar på endast 79 kronor i månaden. Med Disney+ får du tillgång till tusentals filmer och serier utan annonser eller dolda extrakostnader – så det är det perfekta sättet att hålla sig underhållen och samtidigt spara pengar. Det är inte konstigt att Disney+ är en av de mest populära streamingtjänsterna!

Oavsett om du letar efter något nytt att titta på eller vill gå tillbaka och utforska gamla favoriter har Disney+ allt. Missa inte de senaste premiärerna i januari 2023 – prenumerera nu och börja streama!

Lämna en kommentar