Januaris nyheter på Netflix! Dessa serier och filmer får du inte missa

Det var inte bara under juni 2021 som Netflix släppte en massa bra nyheter. Dessutom kan du vara säker på att du kommer kunna se dessa serier en lång tid efterson Netflix inte kommer att läggas ner under den närmsta tiden såsom Nyafilmer har gjort. Den senaste månaden har Netflix släppt några av de mest efterlängtade serierna och filmerna.

Madoff: The Monster of Wall Street är en dokumentärserie som handlar om Bernie Madoff, finansmannen som orkestrerade ett av de största ponzibedrägerierna i Wall Streets historia.

The Lying Life of Adults är en serie som utspelar sig i Neapel på 1990-talet. Serien följer Vittoria som tar med sin brorsdotter till nya delar av staden och lär henne ett nytt sätt att leva. Detta leder till konflikter med brorsdotterns strikta föräldrar.

Copenhagen Cowboy är en dansk kriminalserie som handlar om en kvinna med mystiska krafter. Hon har behandlats som en handelsvara och sålts som en mänsklig lyckoamulett hela sitt liv, men nu har hon fått nog och bestämmer sig för att hämnas.

Ginny & Georgia, säsong 2 är äntligen här på Netflix. Serien kretsar kring mor och dotter som befinner sig på flykt undan sitt förflutna. I den andra säsongen får vi följa deras nya liv i Wellsbury.

The Pale Blue Eye är en film som handlar om en pensionerad detektiv och en officeraspirant som arbetar tillsammans för att lösa ett mysterium på U.S. Military Academy. Filmen har Gillian Anderson, Christian Bale och Harry Melling i huvudrollerna.

Noise är en thriller som handlar om en mamma vars dotter är spårlöst försvunnen. I sökandet efter henne blir mamman en del av ett stort nätverk av andra kvinnor vars liv har förstörts av våldsamma relationer.

Sexify, säsong 2 är tillbaka! Den andra säsongen av Sexify följer ett gäng oerfarna studenter som startade en sexapp och nu möter nya utmaningar med krävande investerare, ett kaosartat privatliv och en bitter rival.

Vikings: Valhalla, säsong 2 är nu tillgänglig på Netflix. Serien är en uppföljare till Vikings och utspelar sig hundra år efter händelserna i originalserien. I säsong två får vi följa Freydis, Leif och Harald när de ger sig ut på jakt efter nya världar att erövra.

Sky Rojo, säsong 3 är en actionserie som handlar om tre kvinnor, Coral, Gina och Wendy, som flyr från en bordell. I den tredje säsongen börjar de bygga upp ett nytt liv i Almeria, men fortfarande finns det någon som vill hämnas på dem.

That ’90s Show är en serie som är en slags uppföljare till kultserien That ’70s Show. Serien kretsar kring Leia (Eric och Donnas dotter) som bor hos sina föräldrar och hennes vänner under 1990-talet. Serien ger en rolig och nostalgisk titt på kulturen och musiken under den tiden.

Hur ser jag dessa filmer och serier på Netflix?

Det är enkelt att se dessa filmer och serier på Netflix! Allt du behöver är en aktiv prenumeration. När du har prenumererat öppnar du Netflix-appen eller går till webbplatsen. Sök sedan efter någon av titlarna ovan, och när den visas klickar du på den för att börja titta. Njut av det!

Listan slutar inte här – det finns många fler nya serier och filmer som är tillgängliga på Netflix i januari 2023. Så varför inte surfa runt och se vad mer som finns där ute? Lycka till med streamingen!

Lämna en kommentar