Nytt på Netflix Juni 2021

Nytt på Netflix, det mest efterlängtade och mycket annat i Juni 2021

Det är många nya och återkommande Netflix serier och filmer i Juni 2021.

Har du HBO? Kolla in vad som är nytt där med!

Såväl Netflix som HBO så är det många bra och spännande filmer och serier på väg. Här är de som kommer nu i juni som du har att se fram emot!

KATLA – Islands första Netflix serie


17 Juni

En ung kvinna dyker plötsligt upp efter att ha varit försvunnen i ett år. Hon är täckt av aska efter ha blivit slukad av Katlas vulkanutbrott. Hon borde inte leva, och det är ett mysterium hur hon kom ut oskadd.

Nu är det många andra som hon som stiger upp från askan och det bådar katastrof för det lilla samhället. Vad är sanningen bakom de människor som återvänder, och viktigast av allt, vad är det för ondskefull kraft som är bakom den mystiska vulkanen

Dancing Queens – En Svensk film om drag queens.

3 juni

Molly Nutley får jobb som städare på en sunkig dragklubb där hon dagdrömmer om att få delta i föreställningarna som dansare. En dag så är det helt plötsligt någon som ser hennes talang.

Fatherhood – Att vara en ensamstående pappa

18 Juni

Kevin Heart Spelar en nyligen ensamstående pappa som kämpar för att uppfostra sin dotter efter att sin fru oväntat gått bort.

Sweet Tooth – En fantasy serie för både barn och vuxna

4 Juni

En ung pojke som är hälften mänsklig och hälften hjort överlever i en postapokalyptisk värld med andra hybrider.

Nya Netflixserier i Juni 2021

3 juni

Creators file: Gold – En Japansk komediserie med komikern Ryuji Akiyama

Summertime, säsong 2 – En Italiensk romantikserie som är inspirerad av Federico Moccias bokserie, Three meters above heaven. 

4 juni

Sweet tooth – En ung pojke som är hälften mänsklig och hälften hjort överlever i en postapokalyptisk värld med andra hybrider.

Feel good, säsong 2 – Ståuppkomikern Mae Martin startar ett kärleksfullt men komplicerat förhållande med flickvännen George. En romantisk komedi från USA.

9 juni

Fresh, cried & crispy – Youtube-influencern Daym Drops deltar i en realityserie där han besöker USA:s mest trendiga ställen för att testa på allt som är friterat.

10 juni

Locombianos – Några av Colombias skojigaste komiker uppträder inför publik som till slut får smaka på lite efterlängtad underhållning efter att ha suttit i karantän hela förra året.

11 juni

Lupin, säsong 2 – Assane Diops gör allt för att hitta sin son samtidigt som polisen är honom i hälarna. En Fransk mystisk thriller serie.

14 juni

Elitskolan: korta berättelser – Iför säsong fyra av Elitskolan så släpps den här lilla smakbiten. En Spansk romantik thriller serie.

15 juni

Workin moms, säsong 5 – Kanadensisk komediserie. Mammorna Kate, Anne, Frankie och Jenny är tillbaks med mer drama och underhållning.

17 juni

Katla – En ung kvinna dyker plötsligt upp efter att ha varit försvunnen i ett år. Hon är täckt av aska efter ha blivit slukad av Katlas vulkanutbrott. Hon borde inte leva, och det är ett mysterium hur hon kom ut oskadd. Nu är det många andra som hon som stiger upp från askan och det bådar katastrof för det lilla samhället. Vad är sanningen bakom de människor som återvänder, och viktigast av allt, vad är det för ondskefull kraft som är bakom den mystiska vulkanen

Black summer, säsong 2 – En alvarlig Amerikansk skräckserie om en zombieapokalyps och några främlingar som måste jobba tillsammans för att lyckas överleva och finna sina familjer igen.

The gift, säsong 3 – En målare i Istanbul ger sig ut på en inre resa när hon upptäcker mystiska hemligheter som rör en arkeologisk utgrävningsplats med kopplingar till hennes förflutna. Turkiskt drama.

18 juni

Elitskolan, säsong 4 – Äntligen är de tillbaks igen! Ungdomarna har nya rykten och ett nytt mysterium. Spanskt ungdomsdrama.

The rational life – En ung kvinna som alltid väljer jobbet framför känslorna blir kluven när hon nu blir förälskad i två helt olika män. Kinesiskt drama.

The worlds most amazing vacation rentals – Med ett öga för varje budget besöker tre resenärer semesterbostäder runt om i världen och delar sina experttips och tricks i denna realityserie.

19 juni

Nevertheless – Den handlar om en hyperrealistisk romantik mellan en man som är trött på relationer men gillar att flirta och en kvinna som vill dejta men inte tror på kärlek.

23 juni

Too hot to handle, säsong 2 – Vid stranden av paradiset möts vackra singlar som är där för att mingla. Men det finns en twist. För att vinna 100 000 dollar så måste de avstå från sex. Amerikansk realityserie.

24 juni

The naked director, säsong 2 – Följer berättelsen om Toru Muranishis ovanliga och dramatiska liv, fylld med stora ambitioner samt spektakulära förluster i hans försök att förändra hela Japans porrindustri. Japansk dramaserie.

25 juni

Ray – Från satir till psykologisk thriller – Från en satir till en psykologisk thriller, serien är baserad på fyra noveller från den berömda autören och författaren Satyajit Ray. Indiskt drama.

The A list, säsong 2 – Kärlek och maktkamp är temat i den här Brittisk thrillerserien. Ett övernaturligt mysterium uppstår när ett par tonåringar åker på läger på en avlägsen liten ö.

Sex/life – En förortsbarnsmor till två tar en resa ner i memory lane som sätter hennes äktenskap i risk när hennes vilda förflutna dyker upp. Erotisk dramaserie från USA.

29 juni

Black lightning, säsong 4 – Den Ursprungliga afroamerikanska elektriska superhjälten.. Actionserie från USA.

Gå direkt till Netflix här!

FAQ

När Kommer The Witcher säsong 2?

The Witcher säsong 2 kommer senare det här året! Någonstans mellan oktober och december.

Hur mycket kostar Netflix?

Netflix kostar mellan 89kr/månaden till 159kr/månaden beroende på vilken videokvalitet du vill ha samt hur många personer som kan se samtidigt.

Är Netflix bättre än HBO?

Netflix och HBO är två olika företag med olika serier och filmer. Netflix har större utbud medans HBO ofta har större budget.