Nytt på HBO Juni 2021

Nytt på HBO Nordic, det mest efterlängtade och mycket annat i Juni 2021

Det är många nya och återkommande HBO serier och filmer i Juni 2021.

Har du Netflix? Kolla in vad som är nytt där med!

Såväl Netflix som HBO så är det många bra och spännande filmer och serier på väg. Här är de som kommer nu i juni som du har att se fram emot!

Rick and Morty: Säsong 5 – Ännu mer äventyr!

21 Juni

Rick, hans inte så smarta barnbarn, Morty, och resten av familjen är tillbaks i säsong 5 av Rick and Morty där de är med om större och galnare äventyr än någonsin tidigare.

Friends: The Reunion – Vännerna är Tillbaks!

27 Maj

Vännerna är tillbaks igen! I en och en halv timmes långt avsnitt så får vi träffa alla vännerna igen när de kollar tillbaks på vad de gick igenom under åren.

DAVE: Säsong 2 – Komedi i toppklass

25 juni

En vit neurotisk snart 30-årig kille är övertygad om att han är avsedd att vara en av de största rapparna genom tiderna. Nu måste han bevisa det för alla andra.

Harry Potter – Alla 8 filmerna

Vid det här laget känner alla till Harry Potter, ”Pojken som överlevde”, Men nu är ALLA åtta filmerna tillgängliga på HBO. Se en i taget eller vill du försöka att se all direkt efter varandra i en ”Harry Potter marathon”? Gör dig redo för en mysig helg!

12 Juni

Betty: säsong 2 – En stor grupp många olika sorters unga kvinnor som tar sig igenom sina liv i den mansdominerande skateboardvärlden.

25 Juni

The Good Fight: Säsong 5 – När Diane Lockharts mister sina livs besparingar måste hon börja om på nytt i ett nytt företag.

26 Juni

Bosch: Säsong 7 – En L.A.P.D. detektiv arbetar för att lösa mordet på en tretton-årig pojke medans han står i rätten i federala domstolen för mordet på en seriemördare.

Gå direkt till HBO Nordic här!

FAQ

Kommer det en Game of Thrones uppföljare?

Det kommer en Game of Thrones uppföljare, eller snarare MINST en! I form av en ”prequel”. Den nya serien kommer heta ”House of the Dragon” och kommer handla om huset Targaryen och vad som hände några år innan ”Game of Thrones” serien började.

Vad kostar HBO?

HBO Nordic kostar 109kr/månaden.

Kommer HBO Max till Sverige?

HBO Max kommer att släppas i Sverige under andra halvan av 2021

2 svar på ”Nytt på HBO Juni 2021”

Lämna en kommentar