Robinson 2023 – Anders Lundin eller Petra Malm?

Anders Lundin, en klassisk programledare, gör comeback som programledare för Robinson 2023. Detta innebär att Petra Malm endast kommer att vara med i en säsong av programmet. Lundin är känd för att ha lett programmet tidigare mellan åren 1999-2003. Han har sagt att han känner sig både glad och konstig inför möjligheten att vara med i programmet igen. Det är fortfarande oklart vad detta innebär för Petra Malm och hennes roll i programmet.

Tidigare i år blev det klart att Anders Öfvergård skulle sparkas från programmet Robinson efter en incident under produktionen. Istället valde TV4 att ta in Petra Malm från Elitstyrkans hemligheter som programledare. Nu meddelar kanalen att de har valt att plocka in Anders Lundin som programledare för Robinson 2023, vilket innebär att Malm endast kommer att vara med i en säsong av programmet. Hon har nyligen kommit hem från inspelningen och ser fram emot att visa säsongen för tittarna. Enligt TV4 ska Malm ha varit inställd på att göra endast en säsong från början för att inte vara borta från familjen för länge.

Anders Lundin kan kanske lugna turbulensen i programmet

TV4 har haft en svår tid med programmet Robinson, med en rad motgångar och problem under säsongen. Först fick man sparka programledaren Anders Öfvergård och presenterade sedan Petra Malm som ny programledare. Sedan drabbades produktionen av ett coronautbrott som tvingade flera deltagare att lämna och man fick ta in nya deltagare som ”utmanare”. Detta ledde till att man för första gången hade fyra lag i programmet, öst, väst, nord och syd. Även flera deltagare fick lämna på grund av kontroverser som droginnehav och brott mot programmets villkor.

Nu har TV4 valt att plocka in Anders Lundin som programledare för Robinson 2023, efter att Petra Malm bara kommer att vara med i en säsong. Lundin är en erfaren programledare och hans lugna personlighet kan vara en bra strategi för att rätta till problemen som programmet har haft. Frågan är hur länge han kommer att stanna som programledare, det står nu klart att han kommer att leda nästa års vårsäsong, men höstsäsongen har ännu inte en fast programledare. Men med tanke på hur glad Lundin var över att få komma tillbaka, finns det goda chanser för honom att stanna längre. Filmnytt kommer att hålla dig uppdaterad om vad som händer med nya Robinson 2023.

Var kan jag se Robinson 2023?

Robinson 2023 kommer att sändas på TV4 under våren 2023. Den förväntas starta i slutet av mars eller början av april 2023. Du kan även hitta tidigare avsnitt på streamingtjänster, dock rekommenderar vi inte att titta på programmet via Nyafilmer, Dreamfilm eller liknande.

Kan du inte se programmet när det sänds på linjär TV så kan du se programmet på TV4 Play eller Cmore. Om du vill se tidigare säsonger av Robinson har TV4 Play och Cmore även dem tillgängliga. Du kan också följa uppdateringar om den kommande säsongen av Robinson 2023 på dess officiella webbplats. Här hittar du nyheter om de tävlande, vad som är som sker bakom kulisserna och mycket mer. Du kan också följa uppdateringar på Robinsons officiella kanaler på sociala medier, till exempel Instagram och Twitter. Slutligen kan du också hitta information om kommande avsnitt av Robinson 2023 i Filmnyheter, där vi håller dig uppdaterad om alla nyheter om programmet. Så glöm inte att hålla dig uppdaterad!

Lämna en kommentar