The Wheel of Time – Trailer och släppdatum

The Wheel of Time säsong 1 – Trailer

Amazons streamingtjänst Primevideo har nyligen släppt en teaser trailer på den efterlängtade fantasiserien The Wheel of Time. Det är ännu en storsatsning av Amazon i fantasy-genren efter serien Carnival row med skådespelarna Cara Delevingne och Orlando Bloom. Samt den uppkommande Sagan om Ringen serien som är långt in i produktion i Nya Zeeland och är beräknat att vara den dyraste serien som någonsin har gjorts.

The Wheel of Time utspelar sig i en fantasivärld där magi existerar. En mystisk kvinna vid namn Moiraine kommer till den lilla byn ”Two Rivers” där hon stöter på fem unga män och kvinnor. Det är början på en spännande och farlig världsresa där mer än ett liv sätts i spel.

Serien är baserat på en bokserie med samma namn av den amerikanska författaren Robert Jordan. Efter att Robert Jordan dog fick den legendariske fantasiförfattaren Brandon Sanderson avsluta de sista tre böckerna i den 15 böcker långa bokserien.

När kommer The Wheel of time säsong 1 ut?

The Wheel of Time säsong 1 kommer ut den 19 november 2021. I maj 2021 förnyades serien för en andra säsong redan innan första säsongen släpptes.

Är du intresserad av fantasy? Kolla även in den nya Sagan om Ringen filmen. Filmen heter ”The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” och utspelar sig 250 år innan händelserna i Sagan om ringen. Den handlar om den blodiga sagan bakom Helms klyfta, fästningen avbildad i Sagan om de två tornen. Samt mannen som står bakom namnet: Helm Hammerhand, den legendariska kungen av Rohan som spenderade mycket av sin regeringstid i ett långvarigt och blodigt krig.

FAQ

När kommer The Wheel of time ut?

The Wheel of Time kommer ut den 19 november 2021.

Vart kan jag se The Wheel of Time?

The Wheel of Time ges ut av PrimeVideo.

Är The Wheel of Time baserat på en bok?

The Wheel of Time är baserat på en bokserie med samma namn av den amerikanska författaren Robert Jordan..

2 svar på ”The Wheel of Time – Trailer och släppdatum”

Lämna en kommentar