När släpps The Witcher säsong 2?

The Witcher säsong 2 – Trailer och släppdatum

Netflix har nyligen släppt en över två minuter lång “teaser trailer” på The Witcher säsong 2. Trailern har redan visats miljontals gånger och mycket tyder på att det kommer bli ännu en jättesuccé för Netflix. Säsong ett av The Witcher blev Netflix mest sedda serie när den kom ut, bara slagen senare av Bridgerton säsong 1. 

The Witcher är en polsk-amerikansk fantasyserie skapad av Lauren Schmidt Hissrich och baserad på bokserien med samma namn av den polska författaren Andrzej Sapkowski.

The Witcher utspelar sig på den fiktiva medeltidsinspirerade landmassan som kallas ”kontinenten” och handlar om den legendariska anti-hjälten Geralt of Rivia, prinsessan Ciri, och häxan Yennifer. Dessa roller spelas av skådespelarna Henry Cavill, Freya Allan och Anya Chalotra. 

När kommer The Witcher säsong 2 ut?

Den första säsongen bestod av åtta avsnitt och släpptes i sin helhet på Netflix den 20 december 2019. Den baserades på novellsamlingarna The Last Wish och Sword of Destiny och handlar om vad som hände innan den omtalade Witcher-sagan. Den andra säsongen, som också består av åtta avsnitt, planeras släppas den 17 december 2021.

Har du inte sett The Witcher säsong 1 än? Den streamas via Netflix. SE DEN HÄR!

Är du intresserad av fantasy? Kolla även in den nya Sagan om Ringen filmen. Filmen heter ”The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” och utspelar sig 250 år innan händelserna i Sagan om ringen. Den handlar om den blodiga sagan bakom Helms klyfta, fästningen avbildad i Sagan om de två tornen. Samt mannen som står bakom namnet: Helm Hammerhand, den legendariska kungen av Rohan som spenderade mycket av sin regeringstid i ett långvarigt och blodigt krig.

FAQ

När kommer The Witcher säsong 2 ut

The Witcher säsong 2 planeras släppas den 17 december 2021.

Vart kan jag se The Witcher?

The Witcher ges ut av Netflix.

Är The Witcher baserat på en bok?

The Witcher är baserats på bokserie med samma namn av den polska författaren Andrzej Sapkowski. Böckerna har även gjorts till TV-spel som är möjligtvis ännu mer popilärara.

2 svar på ”När släpps The Witcher säsong 2?”

Lämna en kommentar